Λιμεναρχείο Νάξου: Οι «κανόνες» για την εύρυθμη λειτουργία του καρνάγιου

Newsroom
19/10/2022 19:15
 
 
 

 

Τους «κανόνες» που θα πρέπει να τηρούνται για τη χρησιμοποίηση του καρνάγιου (χώρου ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών) της Νάξου, δημοσιοποίησε το Λιμεναρχείο του νησιού για την «εύρυθμη λειτουργία του».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, για την χρησιμοποίηση του χώρου του καρνάγιου από τα σκάφη που επιθυμούν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης λιμενικής εγκατάστασης, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο τον φορέα διαχείρισής του, δηλαδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου.

«Η χρήση του καρνάγιου επιτρέπεται στις περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών και για την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εργασιών συντήρησης μικρής έκτασης των σκαφών, που δεν θα υπερβαίνουν τον ένα μήνα» σημειώνει επίσης το Λιμεναρχείο και προσθέτει ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών, τυχόν απορρίμματα που θα δημιουργούνται θα πρέπει άμεσα να απομακρύνονται ώστε ο χώρος να παραμένει λειτουργικός και προσβάσιμος σε άλλους ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν.

«Παρακαλούμε όπως οι ιδιοκτήτες των σκαφών που τα σκάφη τους παραμένουν στον αναφερόμενο χώρο πέραν του ενός μηνός όπως προβούν στην άμεση απομάκρυνσή τους ώστε να μην κωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της λιμενικής εγκατάστασης» καταλήγει στην ανακοίνωση του για το καρνάγιο το Λιμεναρχείο Νάξου.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

(Visited 259 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.