Χειροθεσία του Κωνσταντίνου Σφυρόερα από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο

Newsroom
07/11/2022 16:38
 
 
 

 

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βίβλου Νάξου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και εν συνεχεία προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή Ζ’ Λουκά.

Πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, τον Εφημέριο του Ιερού Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Βίβλου, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Σκουλάτο και τον υιό του Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Χειροθεσία σε Αναγνώστη-Ιεροψάλτη του κ. Κωνσταντίνου Σφυρόερα, ο οποίος επί σειρά ετών εξυπηρετεί ιεροψαλτικώς την Ενορία, και ακολούθως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Φλώρας Σκουλάτου και Δέσποινας Βραχνέλη.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε με λόγους οικοδομής και παρηγορίας προς τους οικείους των κεκοιμημένων.

(Visited 1.470 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.