Παράταξη Χατζηανδρέου προς Μαυρομάτη: «Να θλίβεστε για το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής»

Newsroom
30/11/2022 12:13
 
 
 

 

Απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομμάτης, χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δίνει η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η παράταξη επιτίθεται στον κ. Μαυρομμάτη κατηγορώντας τον για το «λογύδριο χωρίς αντίλογο» και στα όσα ανέφερε περί «show» και «πασαρέλας» ξεκαθαρίζοντας ότι η χθεσινή μη παρουσία της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο «ήταν μία δημοκρατική αντίδραση απέναντι στην αλαζονική και αντιδεοντολογική στάση του απέναντι στην πλειοψηφία (3 δημοτικές παρατάξεις και 2 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι)» που ζητούν εδώ και μήνες την δια ζώσης συνεδρίαση του συμβουλίου. Επίσης καλούν τον κ. Μαυρομμάτη να «θλίβεται για το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής» και όχι για τη μη συμμετοχή της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων στο χθεσινό συμβούλιο.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης του κ. Χατζηανδρέου

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το χωρίς αντίλογο λογύδριο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαυρομάτη κατά την ακυρωθείσα τελικά συνεδρίαση του συμβουλίου την 29η Νοεμβρίου 2022.

Ξεκαθαρίζουμε:

1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ είδαμε το δημοτικό συμβούλιο ως πασαρέλα,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάναμε σόου,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ χρησιμοποιήσαμε το δημοτικό συμβούλιο για προσωπική προβολή.
Επιλογή μας είναι να μην μοιάζουμε σε εσάς, που σε κάθε δημοτικό συμβούλιο για προσωπική σας προβολή και κατά παράβαση του κανονισμού παίρνετε στις πλάτες σας την ανύπαρκτη δημοτική αρχή, υποσκιάζοντας ακόμα και τους αντιδημάρχους απλά για το φαίνεσθαι.

2. Η μη παρουσία μας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν δημοκρατική αντίδραση απέναντι στην αλαζονική και αντιδεοντολογική στάση σας απέναντι στην πλειοψηφία, (3 δημοτικές παραταξεις και 2 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι) και όχι μειοψηφία όπως φωνασκώντας λέτε, του δημοτικού συμβουλίου που ζητά εδώ και μήνες την δια ζώσης συνεδρίαση του συμβουλίου, πρακτική που ακολουθείται πλέον σε σχεδόν όλους τους δήμους της Ελλάδας.

Όσο κ. πρόεδρε για τις εκφράσεις σας πως θλίβεστε για εμάς και πώς ο κάθε ένας κρίνετε σας προτρέπουμε να θλίβεστε για το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής και να καταλάβετε πως η κρίση της κοινωνίας απέναντι στην δημοτική σας ομάδα είναι με επιείκεια αρνητική.

Με την βεβαιότητα πως σε 10 μήνες ο τόπος θα έχει άλλη δημοτική αρχή και δήμαρχο προετοιμαζόμαστε για πολλή δουλειά γιατί ότι αφήνετε πίσω σας είναι λίγο.

(Visited 311 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*