Νίκος Μαϊτός: «Ο δήμος δεν είναι μαγαζάκι κανενός»

admin
10/09/2016 00:54
 
 
 

Τα όσα κατήγγειλε – με ανακοίνωση του – για την παράδοση προς εκμετάλλευση των δημοτικών μουσειακών συλλογών Απεράθου στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Απεραθίτικος Πολιτισμός» επανέλαβε ο Νίκος Μαϊτός στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τόνισε ότι «είναι παράνομο να εισπράττεται από ιδιώτη αντίτιμο για δημοτική περιουσία», ενώ εξέφρασε και την άποψη ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του θέματα.
«Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να καταστήσουμε σαφές προς τη δημοτική αρχή πως η περιουσία του δήμου δεν είναι μαγαζί του καθενός. Ο δήμος υπόκειται σε νόμους και κανόνες ενός κράτους που πρέπει να τους εφαρμόζουμε, είτε μας αρέσει, είτε όχι και να πορευόμαστε με βάση το κοινό συμφέρον.
Ο δήμος δεν είναι μαγαζάκι κανενός, ανήκει στους πολίτες, γι’ αυτό και πρέπει να κινείται προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, στην οποία θα δώσουμε λόγο όλοι μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαϊτός, ο οποίος σημείωσε ότι πριν από οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση δική του ή της παράταξης του, θα περιμένει να δει αν θα επέμβει αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία Νάξου.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*