Κάλαντα κι ευχές στον δήμαρχο της Νάξου από το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κορώνου

Newsroom
12/12/2022 21:48
 
 
 

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ήχησαν στο Δημαρχείο Νάξου το πρωί της Δευτέρας της 12ης Δεκεμβρίου 2022.

Το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κορώνου Νάξου (αποτελούμενοι από 10 συνολικά μαθητές) επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Χώρας, όπου οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη του Δημοτικού Σοφία Τρικάλη, τις εκπαιδευτικούς Κωνσταντίνα Ζάχου, Νικολέττα Γκαραγκούνη, την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ιωάννα Τάκη και την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Δέσποινα Δημοπούλου, τραγούδησαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Κορώνου στον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό «πλημμυρίζοντας» το Δημαρχείο με χαρούμενες φωνές και γιορτινές μελωδίες.

Προσέφεραν στον Δήμαρχο μια τοπική ρακή και ένα βιβλίο με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι.

Ο κ. Λιανός ευχαρίστησε τους μαθητές για τη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη και τους ευχήθηκε με τη σειρά του Καλά Χριστούγεννα, υγεία και πρόοδο, ενώ ενίσχυσε τον κουμπαρά του σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφτηκαν τα ΕΛΤΑ, όπου με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία έριξαν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Έπειτα περπάτησαν προς την παραλία του Αγίου Γεωργίου όπου έγραψαν το δικό τους μήνυμα για την αγάπη και την δύναμη των Χριστουγέννων. Το τοποθέτησαν σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και το έριξαν στη θάλασσα.

(Visited 843 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*