Οι Μέλανες Νάξου απέκτησαν ιστoσελίδα

Newsroom
19/12/2022 00:14
 
 
 

 

Με μεγάλη χαρά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την πρώτη επίσημη ιστοσελίδα με αποκλειστικό θέμα τις Μέλανες και τα υπόλοιπα χωριά της κοινότητας Μελάνων.

Αυτή η προσπάθεια ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια συνεχούς μελέτης, συλλογής και συγγραφής υλικού. Οι δημιουργοί της σελίδας Εμμανουήλ Ανεβλαβής, Βασιλική Ανεβλαβή, Γιάννης Κρασσάς, Στέλλα Χωριανοπούλου και πολλοί συνεργάτες δούλεψαν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα για το χωριό μας.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα πρότυπο σε δημιουργία και περιεχόμενο, θα αποτελεί πλέον μια ηλεκτρονική παρακαταθήκη της ιστορίας, του πολιτισμού, των μνημείων, όλων των όμορφων και σημαντικών στοιχείων που το χωριό μας έχει αναδείξει και συνεχίζει να αναδεικνύει καθώς και ένα πλήρη τουριστικό οδηγό για οποιονδήποτε θέλει να μάθει τα πάντα για τον τόπο μας.

Η οικονομική υποστήριξη της τεχνικής προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων Νάξου “Κούρος ο Έλληνας”.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στη σελίδα από υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ και περιμένουμε τα σχόλια σας στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

(Visited 390 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*