Ορεινή Νάξος: Αγωνιά, αλλά και αγωνίζεται

filoti
admin
26/09/2016 19:56
 
 
 

Την αγωνία του να μην εγκαταλειφθεί η ορεινή Νάξος εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλης Κρασσάς στην εκπομπή “AlibertiNews” του Aegean Voice 107.5.

Κάνοντας αναφορά στα δύο πρόσφατα περιστατικά που αναστάτωσαν τους κατοίκους και τους έκαναν «να επαναστατήσουν γιατί η περιοχή θα πάει 200 χρόνια πίσω», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Κρασσάς τόνισε πως όσοι μένουν μόνιμα στην ορεινή και κεντρική Νάξο θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να μην ερημώσει ο τόπος τους.
Μάλιστα, έκανε γνωστό πως το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς λειτούργησε κανονικά σήμερα και τα μηνύματα είναι θετικά για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ και για το Αστυνομικό Τμήμα Δρυμαλίας έχει υπάρξει έντονη κινητοποίηση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός του.
Τέλος, ο κ. Κρασσάς (ο οποίος είναι και πρόεδρος της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου) αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στην νόμιμη πώληση των προϊόντων τους, καθώς δεν έχουν ενημερωθεί επαρκώς από την τοπική Κτηνιατρική Υπηρεσία για τις απαιτούμενες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*