VIDEO-Νάξος: Σιωπηλή διαμαρτυρία με ένα αναμμένο κερί στο χέρι για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη (φώτος)

διαμαρτυρία Τέμπη
Newsroom
05/03/2023 23:23
 
 
 

 

Σιωπηλή διαμαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποίησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί της Νάξου την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Πρωτοδικείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων.

διαμαρτυρία Τέμπη διαμαρτυρία Τέμπη

Αρκετοί πολίτες, σιωπηλοί και με ένα αναμμένο κερί στο χέρι, αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πρωτοδικείου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στην κεντρική παραλιακή οδό φωνάζοντας συνθήματα, δίνοντας το δικό τους μήνυμα για την πολύνεκρη τραγωδία.

διαμαρτυρία Τέμπη διαμαρτυρία Τέμπη

«Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», «το κράτος σκοτώνει κι ο τύπος κουκουλώνει», «δεν ήτανε τα Τέμπη ούτε η κακιά στιγμή, αυτοί που κυβερνάνε μας παίρνουν τη ζωή», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της παραλίας.

διαμαρτυρία Τέμπη διαμαρτυρία Τέμπη

«Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ήταν έγκλημα! Τραγική επιβεβαίωση των καταγγελιών για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στην λειτουργία και κίνηση των τρένων» σημείωνε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων στην πρόσκληση για συμμετοχή στη διαμαρτυρία.

(Visited 954 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*