ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Έρχεται με φόρα KAI στο Διαδίκτυο!

lemon istoselida 1
admin
03/10/2016 08:32
 
 
 

Το δικό της διαδικτυακό «σπίτι» απέκτησε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.), μέσα από το οποίο θα γίνονται ευρύτερα γνωστά τα νέα, αλλά και οι πολλές και ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες της Λέσχης.
Τα… «αποκαλυπτήρια» της ιστοσελίδας www.le-mon.gr έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (κάνοντας «ποδαρικό» στον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου), παρουσία φίλων και μελών της ΛΕ.ΜΟ.Ν., τα οποία με τις προτάσεις και τις ιδέες τους έβαλαν και αυτά το δικό τους «λιθαράκι» στην κατασκευή της ιστοσελίδας.

lemon istoselida 2

lemon istoselida 3
Στην ίδια εκδήλωση έγινε η μηνιαία κλήρωση δώρων με δύο τυχερούς, ενώ τη συζήτηση μονοπώλησε και η ετήσια εκδρομή της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με 24 μέλη και 19 μηχανές να αναχωρούν με προορισμό την Πελοπόννησο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι μία από τις στάσεις της εκδρομής θα είναι η πόλη του Ναυπλίου, όπου σε κεντρικό ξενοδοχείο θα γίνει παρουσίαση της Ναξιακής κουζίνας με τοπικά προϊόντα από μέλος της Λέσχης που είναι ένας εκ των κορυφαίων σεφ στο νησί.
(φωτό: le-mon.gr)

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*