«Το μη χείρον, βέλτιστον» η υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλωτίου

astynomikos 2
admin
05/10/2016 09:39
 
 
 

Σε αυτό το συμπέρασμα θα κατέληγε κανείς ακούγοντας τόσο τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό, όσο και τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, οι οποίοι με σημερινές δηλώσεις τους στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 υποστήριξαν ότι μπορεί να υποβαθμίστηκε το Α.Τ. Φιλωτίου, αλλά τουλάχιστον αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να μείνει η ορεινή Νάξος χωρίς αστυνομική παρουσία.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Μανιός, εδώ κι έναν χρόνο «ήταν περίπου δεδομένο» και ήταν ενήμερος ότι η Ελληνική Αστυνομία προτίθετο να μετατρέψει το Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομικό Σταθμό, ωστόσο ήταν αδύνατη η οποιαδήποτε παρέμβαση στον προγραμματισμό της. Χαρακτήρισε δε, σημαντικό το γεγονός ότι ο Αστυνομικός Σταθμός θα παραμείνει στην ορεινή Νάξο, σε ακίνητο που θα παραχωρήσει ο δήμος.
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μαργαρίτης εμφανίστηκε σίγουρος ότι αποφεύχθηκε ο κίνδυνος «να φύγει εντελώς η αστυνομία από τη Δρυμαλία» και χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» το γεγονός ότι θα συνεχίσει να υπάρχει εκεί αστυνομική αρχή. «Αυτός ήταν ο σκοπός μας, γιατί είναι τεράστιος ο ορεινός όγκος» δήλωσε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος θεώρησε ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αστυνόμευση της περιοχής, καθώς η διαφορά του Αστυνομικού Τμήματος από τον Αστυνομικό Σταθμό θα είναι της τάξης των τριών με τεσσάρων ατόμων, με τον Αστυνομικό Σταθμό να διαθέτει μια δυναμικότητα 15 ατόμων, όπως είπε.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*