Νάξος: Ξαφνική αδιαθεσία μαθήτριας διέκοψε την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων

Newsroom
25/03/2023 23:03
 
 
 

 

Κατά τη διάρκεια και λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο των ηρώων στη Νάξο, ένα περιστατικό ξαφνικής αδιαθεσίας μαθήτριας, που βρίσκονταν μέσα στο χώρο του μνημείου, αναστάτωσε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Η μαθήτρια στέκονταν στο χώρο μπροστά στο μνημείο των ηρώων με ακόμα μία μαθήτρια και ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε κάτω. Ευτυχώς η άλλη μαθήτρια την κράτησε και έπεσε ομαλά στο έδαφος. Αμέσως έσπευσαν οι γονείς της, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και άλλοι παραβρισκόμενοι και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι. Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο μεσοδιάστημα η μαθήτρια συνήλθε. Ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το παραπάνω περιστατικό αναστάτωσε τους παρευρισκόμενους και η διαδικασία κατάθεσης στεφάνων και τήρησης του προγράμματος διακόπηκε, με αποτέλεσμα να μην καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των ηρώων ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Νάξου «Μανώλης Γλέζος» αλλά, να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή αλλά και να μην γίνει η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι το κορίτσι συνήλθε γρήγορα και είναι καλά στην υγεία του.

Αμέσως μετά το περιστατικό ακολούθησε η μαθητική παρέλαση.

(Visited 3.463 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*