Στη Νάξο την Παρασκευή το κρουαζιερόπλοιο «VASCΟ DE GAMA»

Newsroom
28/03/2023 20:11
 
 
 

 

Το πρωινό της Παρασκευής 31 Μαρτίου, θα αγκυροβολήσει στη Νάξο το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «VASCΟ DE GAMA», ολικού μήκους 219 μέτρων, με 500 άτομα πλήρωμα και περίπου 900 επιβάτες.

Όπως αναφέρει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel, με αυτή την άφιξη εγκαινιάζεται η σεζόν, με αρκετές προγραμματισμένες αφίξεις φέτος στη Νάξο.

Το πλοίο θα καταπλεύσει από τη Σαντορίνη και μέχρι τις 8 μ.μ. οπότε θα αναχωρήσει για τη Μύκονο, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Νάξο στην πιο όμορφη εποχή της, με τα χρώματα της Άνοιξης και χωρίς την πολυκοσμία των καλοκαιρινών μηνών.

«Ελπίζουμε σύντομα το νησί μας να αποκτήσει ένα λιμάνι αντάξιο της φυσικής ομορφιάς και των μοναδικών αξιοθέατων που προσφέρει. Η κρουαζιέρα όταν δεν υπερφορτώνει έναν προορισμό, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσει τον τόπο μονομιάς ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών συνήθως με κάποια οικονομική άνεση, που με τη σειρά τους θα μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στο φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον» σημειώνει σε ανακοίνωση του το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Νάξου.

(Visited 2.096 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*