Νάξος: Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής και το κυκλοφοριακό τα βασικά προβλήματα κατοίκων και επιχειρηματιών της πλατείας Πρωτοδικείου

πλατεία Πρωτοδικείου συγκέντρωση Πολυκρέτη
Newsroom
03/04/2023 01:37
 
 
 

 

Με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής της πλατείας Πρωτοδικείου συναντήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης και μέλη της παράταξης του «Αξίζουμε καλύτερα» στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων και επαφών  με πολίτες, σε γειτονιές της Χώρας Νάξου.

Κατά τη συνάντηση, το κεντρικό θέμα συζήτησης και προβληματισμού των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής ήταν το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, που όπως είπαν το έχουν θέσει επανειλημμένως στον κ. Λιανό και ως αρμόδιο αντιδήμαρχο στο παρελθόν και ως δήμαρχο σήμερα και παρά τις υποσχέσεις έχουν εισπράξει αδιαφορία.

Οι επιχειρηματίες ζήτησαν να έχουν ίση μεταχείριση με αυτούς στην παραλία τη στιγμή που πληρώνουν τα ίδια τέλη.
«Έχουμε ίσες υποχρεώσεις άρα και ίσα δικαιώματα» σημείωσαν και υπογράμμισαν ότι το γεγονός που «δεν γίνεται τίποτα είναι επειδή …υπάρχουν αντιδράσεις. Καμία οργάνωση και μόνο προχειρότητα» τόνισαν.

«Ότι έχουμε καταφέρει, το έχουμε κάνει μόνοι μας» είπαν οι επιχειρηματίες και πρόσθεσαν ότι ακόμα και για το συντριβάνι της πλατείας που δεν λειτουργεί, οι αρμόδιοι δείχνουν παντελή αδιαφορία.

«Το συντριβάνι που ήταν κάτι όμορφο στην πλατεία το σταμάτησαν από τη λειτουργία του γιατί όπως μας είπαν …τα νερά έβγαιναν μέσα στο κτήριο του Πρωτοδικείου! Δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε καν αυτό το πρόβλημα να λύσουν και ο χώρος του το καλοκαίρι χρησιμοποιείται …ως κάδος απορριμμάτων, που εμείς πάμε και καθαρίζουμε!» είπαν.
Μάλιστα την ίδια ώρα τοποθετούνταν πάνω από το συντριβάνι ένα μεγάλο πασχαλιάτικο κουνέλι. «Μόλις φύγει το κουνέλι… θα γίνει και πάλι κάδος το συντριβάνι. Οι διαβουλεύσεις και οι υποσχέσεις είναι απλά στάχτη στα μάτια» σημείωσαν οργισμένοι.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ένα ακόμα θέμα που τέθηκε ήταν η οδός Μέσης και οι μελέτες που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο δρόμο οι οποίες -όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής- ποτέ δεν έχουν εφαρμοστεί.

Ο κ. Πολυκρέτης και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τα προβλήματα και υποσχέθηκαν ότι θα εφαρμόσουν λύσεις οι οποίες θα προκύψουν μετά από συζήτηση μαζί τους.

«Πιστέψαμε στον κ. Λιανό και στις δεσμεύσεις του ότι θα επιλύει προβλήματα, δυστυχώς όμως αυτό δε συνέβη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πολυκρέτης.

(Visited 837 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*