«Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» και στη Νάξο

eyropaiki nyxta xoris atyximata
admin
13/10/2016 09:01
 
 
 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και για 10η συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει τη «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση.
Στη «Νύχτα» αυτή συμμετέχει και η Νάξος, με την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου να διοργανώσει μια βραδιά διασκέδασης… λίγο διαφορετική από τις άλλες, μα πάντα ασφαλής!
Το μήνυμα της βραδιάς θα είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας», καθώς κύριος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού – και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων – για την Οδική Ασφάλεια, δίνοντας έμφαση στο (πολύτιμο) μήνυμα ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».
Έτσι, το Σάββατο μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν. θα μας περιμένουν από τις 22:00 στον χώρο που θα έχουν διαμορφώσει για τις απαιτήσεις της εκδήλωσης στον πεζόδρομο που οδηγεί στο Swing Bar. Ο κ. Μαγγιώρος Γιάννης στηρίζει την προσπάθεια τους.
Σημειώνεται ότι πανελλαδικά η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς», αλλά και λοιπών φίλων του, που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στις ενέργειες του Ι.Ο.ΑΣ. και βοηθούν στην άρτια διεξαγωγή της ενέργειας, αναλαμβάνοντας φέτος δράση έξω από 29 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*