Στις 6 Νοεμβρίου οι εκλογές στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου

ekloges syllogoy filotiton naxoy
admin
18/10/2016 08:02
 
 
 

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί οι διαδικασίες για τη διενέργεια εκλογών στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου, το Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου συμπληρώνει αυτόν τον μήνα δύο χρόνια θητείας.
Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (08:00 – 20:00) και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Αιτήσεις υποψηφίων συμβούλων θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου (18:00-21:00) από τον πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα ορίσει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

«Να μην λείψει κανείς από τις εκλογές»
Το υπάρχον Δ.Σ. απηύθυνε κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου να μην λείψουν από την εκλογική διαδικασία της 6ης Νοεμβρίου, καθώς – όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση του – «ένας μεγάλος Σύλλογος αποτυπώνει το μεγαλείο του και στην αθρόα προσέλευση των μελών του σε καθοριστικά καλέσματα, όπως αυτά της Γ.Σ. και των εκλογών».
Ιδιαίτερα, καλούνται οι νέοι άνθρωποι να θέσουν υποψηφιότητα και «με την ελπιδοφόρα ζωντάνια τους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία των οραμάτων» του Συλλόγου.
«Η δύναμη του Συλλόγου μας είστε εσείς […] Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, από τους πιο μεγάλους και πιο δυνατούς της πατρίδας μας, στη δική σας στήριξη και μόνο οφείλει το τρανό ανάστημά του» αναφέρει σε άλλο σημείο η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Η φιλωτίτικη ψυχή, η θερμή φιλωτίτικη ψυχή που αγαπά με πάθος το γενέθλιο τόπο και κάνει τα πάντα για να τον υπηρετήσει σε κάθε του ανάγκη, αυτή η γεμάτη ζωντάνια ψυχή είναι η κινητήρια δύναμη κάθε συλλογικού οράματος και δράσης. Γι’ αυτό πρέπει να μην υποστέλλουμε ποτέ το ακμαίο αυτό φρόνημα που προωθεί σε έργα μεγάλα και θαυμαστά το φιλωτίτικο μεγαλείο διά των συλλογικών του φορέων, ένας από τους οποίους είναι και ο Σύλλογος Φιλωτιτών».

Δωρεάν μαθήματα νησιώτικων χορών
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου διδάσκονται δωρεάν μαθήματα νησιώτικων χορών, με διδάσκοντα τον Στέφανο Κ. Μουστάκη (νομικό), με τις εγγραφές να συνεχίζονται ακόμη για όσους επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους.
Επίσης, όλες οι ανακοινώσεις θα αποστέλλονται με γραπτό μήνυμα στο κινητό του κάθε μέλους του Συλλόγου, το οποίο θα μπορεί να ενημερώνεται για δράσεις και διάφορες ανακοινώσεις και από την ιστοσελίδα του Συλλόγου (http://e-filoti.blogspot.gr/).

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*