Άνω κάτω η παραλία Νάξου: Πρόστιμα-φωτιά στους καταστηματάρχες

paralia naxou 2
admin
19/10/2016 22:39
 
 
 

Υπέρογκα ποσά θα κληθούν να πληρώσουν στην Κτηματική Υπηρεσία, οι καταστηματάρχες της παραλίας σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr.

Η υπόθεση με τις πέργκολες που έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στο νησί το τελευταίο διάστημα, παίρνει νέες διαστάσεις αφού οι καταστηματάρχες στους οποίους έγιναν έλεγχοι νομιμότητας για τις πέργκολες μετά από καταγγελίες, εκτός του ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη αφού έχουν πέσει βροχή οι μηνύσεις, καλούνται τώρα να πληρώσουν πρόστιμα-φωτιά και μάλιστα για την τελευταία πενταετία, στην Κτηματική Υπηρεσία που είναι και η αρμόδια αρχή διαχείρισης της -μη νόμιμης- χερσαίας ζώνης λιμένος Νάξου.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού, η χερσαία ζώνη λιμένος Νάξου έχει περάσει στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος του 1953, κάτι για το οποίο όμως ο δήμος δηλώνει άγνοια. 

Η είδηση και η κλήσεις για πληρωμή των προστίμων-φωτιά, σκάει σαν βόμβα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να απεγκλωβιστούν από αυτή την κατάσταση. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η υπόθεση “πέργκολες” και “τραπεζοκαθίσματα” δε σταματά στην κεντρική παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου, αλλά συνεχίζεται και στα λοιπά καταστήματα της πόλης όπου οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε συνεχείς ελέγχους… Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ελέγχθηκαν τα καταστήματα από την πλατεία Πρωτοδικείου έως την παραλία Αγίου Γεωργίου. 
Σίγουρα η υπόθεση θα έχει όχι μόνο συνέχεια, αλλά και συνέπειες… 

(Visited 144 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*