VIDEO: Πρωτομαγιά στον Κούρο Μελάνων Νάξου – Κοσμοσυρροή και μεγάλο γλέντι (φώτος)

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες
Newsroom
02/05/2023 00:15
 
 
 

 

Με ένα τεράστιο γλέντι, χορό, ζωντανή μουσική, πολλά λουλούδια και μάηδες γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά στον Κούρο, στις Μέλανες.

Πρωτομαγιά Κούρος ΜέλανεςΠρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Σε ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, εκατοντάδες κόσμου -περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά- και από κάθε γωνιά της Νάξου, ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας», έφτιαξαν το μάη και διασκέδασαν με την ψυχή τους στο καθιερωμένο πλέον Πρωτομαγιάτικο «ραντεβού» της Νάξου…

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί όπου άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση και να ξεκινούν να φτιάχνουν τους μάηδες, όπου στη συνέχεια, οι καλύτεροι, βραβεύτηκαν!

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Ώρα με την ώρα κατέφθαναν πλήθος κόσμου για να γιορτάσουν παραδοσιακά την Πρωτομαγιά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη φύση και τα λουλούδια.

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Παραδοσιακή μουσική από Μελανίτες κυρίως καλλιτέχνες αλλά και τη Στελλίνα Κονιτοπούλου, γλέντι, χορός, πολύ κέφι και φαγοπότι απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο γλέντι… μέχρι το βράδυ!

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Όση ώρα βρισκόμασταν εκεί, μεταξύ άλλων είδαμε το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη, την αντιπεριφερειάρχη Ευδοκία Κατσάνη, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Γκούφα, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Λεονάρδο Χατζηανδρέου, τον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Πολυκρέτη, τους αντιδημάρχους Βαγγέλη Κατσαρά και Ηλία Ορφανό, τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Πιτταρά καθώς και τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Πολυχρονάκο και Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας στην εκδήλωση.

Περισσότερες φωτογραφίες

Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος ΜέλανεςΠρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες Πρωτομαγιά Κούρος Μέλανες

 

(Visited 1.614 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*