Στο έλεος της παραμένει η Αγία Άννα – Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Newsroom
16/05/2023 11:27
 
 
 

 

Συνεχίζονται τα παράπονα για την περιοχή της Αγίας Άννας, η κατάσταση της οποίας – σύμφωνα με αναγνώστες του naxostimes.gr – αντί να βελτιώνεται, πηγαίνει προς το χειρότερο.

Όπως υποστηρίζουν, η σημερινή δημοτική αρχή του Δημήτρη Λιανού έχει εγκαταλείψει την Αγία Άννα στο έλεος της, να την “πνίγουν” τα σκουπίδια και να εμφανίζει εικόνες “αποσύνθεσης” (όπως το παγκάκι στον χώρο στάθμευσης) που σίγουρα δεν τιμούν ούτε τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά ούτε και τη Νάξο γενικότερα.

«Είμαστε 40 περίπου χρόνια στην Αγία Άννα και τέτοιο χάλι δεν ξαναείδαμε. Λυπόμαστε πολύ γιατί δεν περιμέναμε ποτέ να αντικρίσουμε τέτοιες καταστάσεις. Οι αγώνες που έχουμε κάνει όλα τα χρόνια για την περιοχή έχουν πάει στράφι» επισημαίνουν οι αναγνώστες του naxostimes.gr, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τον φόβο τους ότι, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα προβλήματα θα οξυνθούν.

Την κάκιστη εικόνα και τις δυσάρεστες αλλαγές της Αγίας Άννας διαπιστώνουν και όσοι την επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο, οι οποίοι μάλιστα, έχουν «δεύτερες σκέψεις» για το αν θα την επιλέξουν ξανά για τις διακοπές τους την επόμενη χρονιά.

Στο επίκεντρο του – αρνητικού – ενδιαφέροντος και πάλι λοιπόν, η Αγία Άννα που, όπως έχει ξαναγράψει το naxostimes.gr, το καλοκαίρι του 2023 θα κληθεί να λύσει τους δύο «γρίφους» της στάθμευσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

(Visited 1.248 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*