Βασίλης Βρούτσης για το ΚΕΓΕ: «Να τεθεί ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα»

vasilis vroutsis kege
admin
01/11/2016 11:48
 
 
 

Το παρελθόν είναι παρελθόν και το τι θα γίνει από δω και στο εξής σχετικά με τη δημιουργία του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης είναι αυτό που πρέπει να απασχολεί τη δημοτική αρχή, αλλά και σύσσωμη την κοινωνία της Νάξου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα Νησιά μας» Βασίλη Βρούτση.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη γενική συνέλευση στο Σαγκρί κατά τη διάρκεια της εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι «δεν γίναμε πιο σοφοί, αλλά είδαμε μια ανώφελη κόντρα για το ποιος πραγματικά φταίει που εδώ και 15 χρόνια δεν έχει γίνει η ανέγερση του κτιρίου του ΚΕΓΕ».
Ο επικεφαλής των «Πολιτών» υποστήριξε ότι διαχρονικά, έχουν γίνει «πάρα πολλά λάθη» τόσο από πλευράς δήμου, όσο κι από τις διάφορες πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, το οποίο δεν άσκησε πιέσεις στις εκάστοτε δημοτικές αρχές να προχωρήσουν το θέμα.
«Να τραβήξουμε μια γραμμή και να τεθεί ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα που να ακολουθήσει ο δήμος, αφού υπάρχει σαφής βούληση από το υπουργείο για να γίνει το εκπαιδευτήριο» δήλωσε ο κ. Βρούτσης, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την «ηχηρή» απουσία εκπροσώπων λοιπών κοινοτήτων του νησιού και κυρίως των αγροτών που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. «Ο δήμαρχος δεν δεσμεύθηκε για τίποτα […] Πρέπει να πιέσουν όλοι […] Ο πρωτογενής τομέας είναι ένα αποπαίδι στην πολιτική αυτού του τόπου και κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια έλλειψης πολιτικής βούλησης για τον συγκεκριμένο τομέα» ανέφερε σε άλλο σημείο.

(Visited 172 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*