Νίκος Μανιός: «Να υπάρξει κινητοποίηση για το ΚΕΓΕ»

manios kege
admin
01/11/2016 11:59
 
 
 

Να δείξει η Νάξος – άμεσα και έμπρακτα – ότι θέλει και στηρίζει τη δημιουργία του ΚΕΓΕ στο νησί, επισήμανε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος συμμετείχε στην πρόσφατη γενική συνέλευση στο Σαγκρί.

Ο κ. Μανιός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο θέμα «έχει κακοφορμίσει», ωστόσο τόνισε ότι «το εκπαιδευτήριο πρέπει να γίνει» και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι «επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια», η τοπική κοινωνία αποφάσισε να κινητοποιηθεί ξανά και να ασκήσει (έντονες) πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή στο ΚΕΓΕ και όχι να υπάρξει μια προσωρινή λύση στέγασης.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Μανιό, η δημοτική αρχή θα πρέπει να δείξει καλή θέληση, με το να εντάξει χρήματα στον προϋπολογισμό και να αναθέσει την εκπόνηση μελέτης σε κάποιο εξειδικευμένο γραφείο. «Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν είναι ένας μικρός και φτωχός δήμος. Οφείλει και πρέπει να έχει τεράστιους πόρους από τον τουρισμό και όλες τις άλλες δραστηριότητες […] Να δείξουμε ότι δεν κρύβεται μια πεισματική ή συμφεροντολογική άρνηση, γιατί η επίκληση των δαπανών και της κρίσης είναι τώρα» ανέφερε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να αναζητηθούν χρηματοδοτικά προγράμματα, ακόμη και μέσω του αρμόδιου υπουργείου.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*