Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλαμούρια – Ορκός λόγω εργασιών

Newsroom
23/05/2023 09:29
 
 
 

 

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλαμούρια – Ορκός ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση λόγω του είδους των εργασιών που θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα (οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση) σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό, για την ασφάλεια των χρηστών της οδού και την έντεχνη υλοποίηση των εργασιών, απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου και για 15 ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Στο πλαίσιο του έργου: “Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου” και λόγω του είδους των εργασιών που θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα (οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση) σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό, για την ασφάλεια των χρηστών της οδού και την έντεχνη υλοποίηση των εργασιών απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από την Τρίτη 23-5-2023 και για 15 ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, στα τμήματα της υπό κατασκευή οδού 1-2-3-4 όπως φαίνονται στον συνημμένο χάρτη:

Τμήμα 1: από διασταύρωση Βίβλου έως διασταύρωση ξενοδοχείο ‘Μέδουσα’
Τμήμα 2-3: από διασταύρωση ξενοδοχείο ‘Μέδουσα’ έως διασταύρωση Αγίας Παρασκευής
Τμήμα 4: από διασταύρωση Αγίας Παρασκευής έως ξενοδοχείο Gaitani studios

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν την διέλευση από την οδό και να χρησιμοποιούν το κεντρικό οδικό δίκτυο (Χώρα – Βίβλος – Μικρή Βίγλα – Ορκός). Οι κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι επαγγελματίες, παρακαλούνται να ακολουθούν τις σημάνσεις και να χρησιμοποιούν τις εναλλακτικές διαδρομές που προτείνονται στον συνημμένο χάρτη, κινούμενοι με προσοχή και χαμηλή ταχύτητα.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση είμαστε στη διάθεσή σας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 261 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.