Ο νέος αντιδήμαρχος και οι νέοι πρόεδροι σε Σχολική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (video+φώτος)

nikos sideris antidimarxos
admin
05/11/2016 12:03
 
 
 

 

Τον νέο αντιδήμαρχο που αναλαμβάνει καθήκοντα στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και τις ανακατατάξεις σε αρμοδιότητες αντιδημάρχων, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του naxostimes.gr ορίζοντας νέο αντιδήμαρχο τον κ. Νίκο Σιδερή αλλά και κατανέμοντας τις αρμοδιότητες που κατείχε ο αείμνηστος Τοτόμης Πρωτονοτάριος.
Ο κ. Σιδερής αναλαμβάνει χωρικός αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας, θέση που κατείχε ο Δημήτρης Μανιός, ο οποίος παραμένει αντιδήμαρχος αλλά στη Δημοτική Ενότητα Νάξου με επιπλέον αρμοδιότητες την καθαριότητα (αρμοδιότητα που κατείχε καθόλη τη διάρκεια της θητείας του Μανόλη Μαργαρίτη τα τελευταία χρόνια ο Μανώλης Πολυκρέτης), το πράσινο, την Κοινωνική Πρόνοια και Προστασία.

dimitris manios antidimarxos

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες περνούν στα χέρια του υπεραντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού και ο Μανώλης Πολυκρέτης διατηρεί τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που κατείχε μέχρι σήμερα (ύδρευση-αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμός κ.λπ.). Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες τους διατηρούνται ως έχουν.

Νομικά Πρόσωπα
Στον ορισμό των αντικαταστατών του Τοτόμη Πρωτονοτάριου στις θέσεις που κατείχε σε Νομικό Πρόσωπο και Επιτροπή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε επίσης, το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του την Παρασκευή.

artemis psaros

Στην θέση του προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης και στη θέση του προέδρου στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας ο κ. Αρτέμης Ψαρρός με αναπληρώτρια την κ. Καραμπάτση Νεκταρία.
Σε ότι αφορά τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας πραγματοποιήθηκαν επίσης και οι εξής αλλαγές:
Στη θέση του Τοτόμη Πρωτονοτάριου -ως μέλους της Επιτροπής- ορίστηκε η νέα δημοτική σύμβουλος Καραμπάτση Νεκταρία. Αντιπρόεδρος στη Ββάθμια σχολική επιτροπή ορίστηκε ο κ. Νίκος Βαθρακοκοίλης με αναπληρωτή τον κ. Στέφανο Στρατούρη (θέση που κατείχε ο Γιάννης Τσολάκης και που ο ίδιος ζήτησε να αντικατασταθεί.

Τόσο οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σιδερής και Δημήτρης Μανιός, όσο και ο νέος πρόεδρος της Ββάθμιας Σχολικής Επιτροπής υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό από τις νέες θέσεις τις οποίες θα υπηρετήσουν…

{youtube}yhW2qzCO9HM{/youtube}

(Visited 255 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*