Μαζί Αλλάζουμε: «Καλούμε τον κ. Λιανό να καταδικάσει τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου του και να τον παύσει από τα καθήκοντά του»

Newsroom
04/06/2023 01:33
 
 
 

 

«Ο φανατισμός και οι φασίζουζες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στο δημόσιο βίο και πολύ περισσότερο σε μια δημοκρατική κοινωνία που οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις χαρακτηρίζουν τον φιλήσυχο χαρακτήρα της καθημερινής ζωής του τόπου μας» σημειώνει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Μαζί Αλλάζουμε» για το περιστατικό «τραμπουκισμού» στην κ. Κατερίνα Μουστάκη από αντιδήμαρχο.

Η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου καταδικάζει το γεγονός και ζητά από το δήμαρχο κ. Λιανό «να παύσει από τα καθήκοντά του» τον αντιδήμαρχο-πρωταγωνιστή του περιστατικού. Επίσης ζητά εν όψει της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών, να διατηρηθεί ένα ήπιο και πολιτισμένο κλίμα.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε»

Μετά το περιστατικό φραστικής βίας που άσκησε αντιδήμαρχος, σε γυναίκα, συμπολίτη μας και ενεργό μέλος της αυτοδιοίκητής οικογένειας του τόπου μας, καλούμε τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης του, να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοιες ενέργειες.

Ο φανατισμός και οι φασίζουζες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στο δημόσιο βίο και πολύ περισσότερο σε μια δημοκρατική κοινωνία που οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις χαρακτηρίζουν τον φιλήσυχο χαρακτήρα της καθημερινής μας ζωής. Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε μέσα στο κατάστημα της καταγγέλλουσας, στο Χαλκί, οι υβριστικές και απαξιωτικές φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τον αντιδήμαρχο καθώς η λεκτική βία απέναντι σε μια γυναίκα καθιστούν ηθικά κατακριτέα και ποινικά κολάσιμη την συμπεριφορά του.

Καλούμε τον Δήμαρχο κ. Λιανό να καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά του αντιδημάρχου του, να τον παύσει από τα καθήκοντά του, αλλιώς θα είναι συμμέτοχος σε τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές.

Τέλος κάνουμε έκκληση, εν όψει της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών, να διατηρήσουμε ένα ήπιο και πολιτισμένο κλίμα προάγοντας τον πολιτικό μας πολιτισμό, δείχνοντας ταυτόχρονα στη νέα γενιά ότι ο φανατισμός και η βία δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 981 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*