Αμερικανοί τουρίστες γεύονται τα ναξιώτικα προϊόντα στον ελαιώνα του Iphimedeia (video)

Newsroom
06/06/2023 21:06
 
 
 

 

Στον ελαιώνα που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Iphimedeia επέλεξαν να φάνε το μεσημεριανό τους Αμερικανοί τουρίστες, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο Iphimedeia στη Νάξο.

Οι Αμερικανοί τουρίστες μάλιστα, ζήτησαν να μην υπάρχει χαλί και να γευματίσουν ξυπόλητοι στον όμορφο ελαιώνα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τη φύση και φυσικά τα εξαιρετικά προϊόντα της Νάξου, όπως, τη γραβιέρα και η πατάτα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού.

Το ρεπορτάζ μετέδωσε από τη Νάξο ο παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Στην κάμερα μίλησαν και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο ιδιοκτήτης του Iphimedeia, Μιχάλης Κρητικός.

«Οι Αμερικανοί πελάτες μας θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας παράλληλα τα εκπληκτικά προϊόντα της Νάξου» σημείωσε ο κ. Κρητικός και πρόσθεσε ότι εκτός από τα προϊόντα της ΕΑΣ οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν μόνοι τους λαχανικά από το μποστάνι και να τα φάνε». Όπως ανέφερε ο κ. Κρητικός η παραπάνω εμπειρία ήταν κάτι που ζητούσαν επίμονα οι πελάτες του ξενοδοχείου …και έγινε πράξη.
Μιχάλης Κρητικός.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.175 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*