Στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Πολυκρέτη ο Μιχάλης Ευριπιώτης

Newsroom
11/06/2023 19:45
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Ευριπιώτη στο πλευρό του Μανώλη Πολυκρέτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει η παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα».

Ο Μιχάλης Ευριπιώτης στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Μανώλη Πολυκρέτη αναφέρει:

«Αποφάσισα για πρώτη φορά να είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω στην ενεργή δράση των νέων και δεν ανέχομαι πλέον να βλέπω τα νησιά μας αφημένα στην τύχη τους και τους νέους να τα εγκαταλείπουν. Επέλεξα την παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα» γιατί ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι ένας άνθρωπος με καθαρό βλέμμα και με τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Συντάχθηκα λοιπόν στο πλευρό του για να παλέψω για όλα αυτά που οι δημότες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δίκαια απαιτούν.

Ως αθλητής στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια, όνειρο και στόχος μου είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον αθλητισμό στον τόπο μας, με τη βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών και τη δημιουργία νέων, ώστε τα παιδιά και οι νέοι του Δήμου μας να έχουν κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να συνεχίσουν να διαπρέπουν.
Θεωρώ πώς τα νησιά μας έχουν ανάγκη την ισόρροπη ανάπτυξη, οι νέοι από μια Δημοτική Αρχή που θα τους σέβεται, θα τους κρατάει στον τόπο τους και θα στέκεται στο πλευρό τους σε κάθε δυσκολία. Θα παλέψω για όλα αυτά με όλες μου τις δυνάμεις!».

Βιογραφικό: Ονομάζομαι Μιχάλης Ευριπιώτης. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Νάξο την οποία υπεραγαπώ. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Φιλώτι Νάξου και η μητέρα μου από τα Κουφονήσια. Ζω και εργάζομαι στη Νάξο, απασχολούμενος για χρόνια στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 682 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*