Δημήτρης Καπούνης στον Real FM 97.8: Η Νάξος είναι ένας προσιτός για όλους προορισμός (video)

Newsroom
12/06/2023 19:52
 
 
 

 

Για την τουριστική κίνηση στη Νάξο αλλά και τα προβλήματα των επιχειρηματιών τουρισμού μίλησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης σε συνέντευξή του στον Real FM 97.8.

Αφού κάλεσε όλους να επισκεφτούν την όμορφη Νάξο, «έναν προορισμό που όλοι μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους αφού δε συγκαταλέγεται στα “ακριβά” νησιά», τόνισε ότι το Μάιο και τουλάχιστον μέχρι σήμερα τον Ιούνιο η κίνηση στη Νάξο δείχνει να είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. «Έχουμε κόσμο μεν, αλλά δεν είναι τουρίστες οι οποίοι ξοδεύουν πολλά χρήματα» είπε και πρόσθεσε ότι «προς το παρόν αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει όχι μόνο στη Νάξο αλλά και στα διπλανά νησιά και είναι λίγο ανησυχητικό, διότι τα κόστη και οι ανάγκες που έχει ο επιχειρηματίας έχουν μεγαλώσει – και με αυτόν τον τουρισμό, δεν νομίζω να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του» τόνισε ο κ. Καπούνης.

Σχολιάζοντας τις τιμές που θα συναντήσει ο επισκέπτης της Νάξου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ εκτίμησε πως «μπορεί κάποιος να βρει προσιτές τιμές και σε καλή περιοχή, ενώ και τα πιο πολυτελή δωμάτια έχουν μειώσει τις τιμές τους».

Επίσης, ο Δημήτρης Καπούνης στάθηκε και στη δυσκολία ανεύρεσης προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες τουρισμού και άλλων κλάδων: «Ελαττώνουν υπηρεσίες, δουλεύουν με λιγότερους. Φέτος ειδικά είναι οξύτερο το πρόβλημα επειδή, η Αθήνα είναι ένας καλός και προσιτός πλέον προορισμός. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα…. Ωστόσο, οι μισθοί στη Νάξο για το προσωπικό είναι ικανοποιητικοί» είπε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ δεν παρέλειψε να εκθειάσει για άλλη μια φορά τα προϊόντα της Νάξου: «Έχουμε το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα! Η γαστρονομία μας είναι τέλεια!» σημείωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη του Δ. Καπούνη στον Real FM:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 269 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*