Νάξος: Αγανάκτηση για την ηχορύπανση από τα μηχανάκια – «Ανελέητο κυνηγητό» από τις Αστυνομικές αρχές

Newsroom
02/07/2023 22:27
 
 
 

 

Την ηχορύπανση με δυνατούς και ενοχλητικούς θορύβους από μηχανάκια καταγγέλλουν στο naxostimes.gr κάτοικοι της Νάξου. Οι αστυνομικές αρχές της Νάξου βρίσκονται επί ποδός για το θέμα, ωστόσο οι νεαροί «μηχανόβιοι» βρίσκουν τον τρόπο και …θορυβούν με τις εξατμίσεις των μηχανών τους.

Όπως σημειώνουν αναγνώστες του naxostimes.gr κατά τις νυχτερινές ώρες (λίγο μετά τις 10:00) ομάδες «μηχανόβιων» εξορμούν στην πόλη της Νάξου μην αφήνοντας κανένα να ησυχάσει.

Ο δυνατός θόρυβος από τις εξατμίσεις σηκώνει όλους στο πόδι ενώ σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται και στον τουρισμό αφού επανειλημμένως, επισκέπτες ξενοδοχείων έχουν εκφράσει παράπονα.

Οι «μηχανόβιοι», νεαροί σε ηλικία, σχεδόν κάθε βράδυ δίνουν το ραντεβού τους σε διαφορετικά σημεία της πόλης για να μην γίνονται αντιληπτοί από την Αστυνομία, και στη συνέχεια κόβουν βόλτες περιμετρικά της πόλης αλλά και μέσα σε αυτήν, πολλές φορές ακόμα και με «πειραγμένες» εξατμίσεις κάνοντας δυνατό θόρυβο που ενοχλεί κατοίκους και τουρίστες. «Έχουμε τα παράθυρα ανοιχτά, λόγω του καλοκαιριού, αλλά ακόμα κι αν τα κλείσουμε, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε, ούτε να κοιμηθούμε» λένε αναγνώστες του naxostimes που παρακαλούν τους αρμόδιους φορείς να «κάνουν κάτι» ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Από την πλευρά τους οι Αστυνομικές Αρχές της Νάξου «σχεδόν κάθε βράδυ περιπολούν για το συγκεκριμένο θέμα» όπως ανέφερε στέλεχος της Αστυνομίας στο naxostimes.gr, που προσθέτει ότι έχουν βεβαιωθεί σωρεία παραβάσεων και τσουχτερά πρόστιμα τόσο για τις θορυβώδες εξατμίσεις όσο και για δίπλωμα κ.ά.. «Έχουμε εξαπολύσει ανελέητο κυνηγητό και το αντιμετωπίζουμε το θέμα» σημειώνει.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.598 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*