Νίκος Μαράκης: «Απαίτηση της κοινωνίας, η παρουσία Μαϊτού στη Νάξο»

marakis nikos 2
admin
19/11/2016 11:07
 
 
 

Επικριτικός απέναντι στη δημοτική αρχή, αλλά και απέναντι στη μείζονα μειοψηφία εμφανίστηκε ο πρώην δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης, στην πρώτη του – μετά από αρκετά χρόνια – ραδιοφωνική του συνέντευξη που έδωσε στην Πόπη Αλιμπέρτη και την εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.

Ο κ. Μαράκης, ο οποίος πρόσφατα βραβεύθηκε για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, απέχει τρία χρόνια από τα κοινά, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί στενά τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις και να εκφράζει χωρίς περιστροφές την άποψη του.
«Το επίπεδο της δημοτικής αρχής δεν είναι αυτό που θα θέλαμε σήμερα σαν κοινωνία να βιώνουμε. Ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος, ούτε κι εγώ προσωπικά. Θα μπορούσαν να γίνονται πράγματα, όσον αφορά στην απλή καθημερινή διαχείριση θεμάτων χωρίς κόστος» ανέφερε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, βάζοντας στο στόχαστρο του και τον συνδυασμό με τον οποίο ήταν υποψήφιος.
Όπως υποστήριξε, η μέχρι στιγμής παρουσία της μείζονος αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχε από αυτήν, καθώς δεν ανταποκρίνεται «ουσιαστικά και δυναμικά στα φαινόμενα που μπορεί να εξελίσσονται στον τόπο μας».
«Δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου. Θα ήθελα από τον σημερινό αρχηγό της μειοψηφίας, τον Νίκο Μαϊτό, να είναι παρών στη Νάξο και όχι περιστασιακά. Η δικαιολογημένη απαίτηση της κοινωνίας είναι η μειοψηφία να είναι παρούσα […] Ένας νέος αρχηγός μειοψηφίας, εν δυνάμει δήμαρχος, θα πρέπει να είναι παρών στην καθημερινότητα, στον κόσμο, στην κοινωνία, στην επικοινωνία και στη δράση» δήλωσε ο κ. Μαράκης και πρόσθεσε ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια «ίσως βρεθεί ο τρόπος» ο κ. Μαϊτός να έρθει στο νησί.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*