Αυξήθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για την ορεινή Νάξο και τον Απόλλωνα

Newsroom
09/07/2023 23:23
 
 
 

 

Τόπο έπιασαν οι φωνές διαμαρτυρίας των Συλλόγων της ορεινής Νάξου, για την ελλιπή συγκοινωνία στα χωριά τους. Πλέον τα δρομολόγια μέχρι τον οικισμό του Απόλλωνα θα είναι καθημερινά όπως ανέφερε μιλώντας στο naxostimes.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νάξου Δημήτρης Τσελέντης.

Όπως είπε «το ΚΤΕΛ αφουγκραζόμενο την αγωνία και τις ανάγκες των κατοίκων των ορεινών χωριών, αποφάσισε να προχωρήσει σε τρία καθημερινά δρομολόγια που θα φτάνουν μέχρι τον Απόλλωνα». Σύμφωνα με τον κ. Τσελέντη τα καθημερινά δρομολόγια ξεκίνησαν από σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται στις 9:30 το πρωί και στις 1:30 το μεσημέρι μέχρι τον Απόλλωνα και στις 3:00 το απόγευμα μέχρι την Κωμιακή.

Επίσης όπως ανέφερε στο naxostimes ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, οι επιστροφές από Απόλλωνα και χωριά θα γίνονται 06:45, 12:30 και 15:30. «Παρά το γεγονός ότι τα δρομολόγια αυτά είναι ασύμφορα για το ΚΤΕΛ, εμείς προκειμένου να εξυπηρετήσουμε και αυτά τα χωριά, προχωρήσαμε σε νέα δρομολόγια, για όλο το καλοκαίρι» σημείωσε ο κ. Τσελέντης και πρόσθεσε ότι αυτό που μένει είναι και οι κάτοικοι των ορεινών χωριών να στηρίξουν τα δρομολόγια. «Αν πάνε καλά, θα προσθέσουμε κι άλλα» τόνισε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.698 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*