Προσφορά αγάπης από την ΕΑΣ Νάξου και το Σύλλογο Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων (φώτος)

eas ag anargyroi 4
admin
20/11/2016 14:21
 
 
 

 

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τη διάθεση 10 τόνων πατάτας στον φιλανθρωπικό Οργανισμό για τις πολύτεκνες οικογένειες “Θεόφιλος” και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δείχνει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, διαθέτοντας πατάτα Νάξου για ανθρώπους που έχουν ανάγκη…

Αυτή τη φορά η Ένωση διέθεσε -δωρεάν- αρκετούς τόνους πατάτας στον δραστήριο Σύλλογο Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων και εκείνος με τη σειρά του τη διαθέτει σε ιδρύματα, οργανισμούς και ανθρώους που έχουν ανάγκη.  

eas ag anargyroi 2

Ήδη η διανομή έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή στο Κέντρο Βρεφών “ΜΗΤΕΡΑ” (1.200 κιλά), στην Κιβωτό του Κόσμου (1.200 κιλά), στο Χαμόγελο του Παιδιού (1.600 κιλά), στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού (600 κιλά) και στην ενορίες Αγίου Δημητρίου (600 κιλά), Αγίων Αναργύρων (600 κιλά), Μοιροφόρες και Άγιο Νικόδημο (600 κιλά).

Όπως ανέφερε στο naxostimes.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων Αντώνης Μπελιώτης, η δωρεάν διανομή πατάτας – προσφορά της ΕΑΣ Νάξου – θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στα εξής σημεία: στο Ίδρυμα αποκατάστασης Αναπήρων (1.400 κιλά), ενορία Αγίων Ακινδύνων (1.400 κιλά), Ενορία Αγίου Νικολάου (700 κιλά). Ο κ. Μπελιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που πάντα στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου, αλλά και στην εταιρία μεταφορών ΕΡΜΗΣ Νάξου που αφιλοκερδώς ανέλαβε τη μεταφορά της πατάτας. 

eas ag anargyroi 5

eas ag anargyroi 1

eas ag anargyroi 3

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*