Comeback Μαράκη στην πολιτική;

marakis vravefsi 4
admin
21/11/2016 09:41
 
 
 

«Ποτέ μην λες ποτέ» στη ζωή… αλλά και στην πολιτική! Τουλάχιστον, αυτό υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Αλιμπέρτη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.

Μετά από 24 συναπτά έτη παρουσίας στην Αυτοδιοίκηση, ο κ. Μαράκης αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει τη σκυτάλη σε κάποιους άλλους, «με νέα ορμή και νέα δυναμική, ίσως με διαφορετική αντίληψη, για να μπορέσουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας». Ωστόσο, όπως είπε, «οι προκλήσεις στο περιβάλλον της Νάξου είναι πάρα πολύ μεγάλες» και «θα δείξει» αν θα κατέλθει ξανά στον πολιτικό στίβο ή όχι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του στο πρώτο συνέδριο της ΠΕΔ στη Ρόδο, εξέφρασε την ελπίδα του στους παριστάμενους ότι αυτή δεν ήταν και… η επίσημη «αποστράτευση» όσων κατά το παρελθόν ασχολήθηκαν με την Αυτοδιοίκηση.
Προς το παρόν, η «αποχή» του από την τοπική πολιτική σκηνή του έδωσε τη δυνατότητα να δει «λίγο διαφορετικά τα πράγματα». «Είδα – και μ’ άρεσε – ότι σταμάτησα να δέχομαι την υποκριτική κάποιων ανθρώπων και σταμάτησα κι εγώ να υποκρίνομαι, όπως έκανα κάποιες φορές. Τώρα, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ο Νίκος και απαλλαγμένος και ικανοποιημένος από ό,τι έδωσα και πήρα από την αυτοδιοίκηση, ασχολούμαι με τα δικά μου και με την οικογένεια μου και είμαι μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαράκης.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*