Ν. Μαράκης για ΚΕΓΕ: «Αν θέλεις να κάνεις κάτι, πάντα θα βρεις τον τρόπο»

marakis nikos 6
admin
21/11/2016 10:15
 
 
 

Για ολιγωρία της σημερινής δημοτικής αρχής αναφορικά με το θέμα του ΚΕΓΕ έκανε λόγο ο Νίκος Μάρακης, μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.
Όπως εξήγησε, η ολοκλήρωση του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης αποτελούσε μία από τις προτεραιότητες της δικής του δημοτικής αρχής και «τα χρήματα υπήρχαν», ωστόσο «η καθυστέρηση που δημιουργήθηκε για τη μη υλοποίηση του έργου ήταν η διαφορετική αντίληψη της πρώτης συνεννόησης με το υπουργείο Γεωργίας». «Αν είχε λήξει η διαφορά των τετραγωνικών για την έκταση της εγκατάστασης, το έργο θα είχε μπει σε φάση υλοποίησης» υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος Νάξου, ο οποίος κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία του δήμου για «ολιγωρία», αποδίδοντας την «ίσως σε μια διαφορετική αντίληψη σε ό,τι αφορά τη χρησιμότητα ή την αναγκαιότητα του έργου».
«Είναι επιτακτική ανάγκη – χθες – να προχωρήσει και να εξελιχθεί αυτή η χρηματοδότηση γι’ αυτό το έργο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαράκης και συμπλήρωσε ότι το επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα που χρησιμοποιείται «κάθε φορά που δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι» (ένα επιχείρημα που κατά την άποψη του, χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή του κ. Μαργαρίτη) δεν ευσταθεί, διότι «αν θέλεις να κάνεις κάτι, πάντα θα βρεις τον τρόπο», όπως π.χ. τη σύναψη δανείου.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*