Η πρώτη συνέντευξη του Λ. Χατζηανδρέου μετά τη συνένωση με την παράταξη Πολυκρέτη (video)

Newsroom
20/07/2023 09:22
 
 
 

 

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συνένωση της παράταξής του με αυτή του Μανώλη Πολυκρέτη, έδωσε στον Aegean Voice 107,5 ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου ο οποίος επιβεβαίωσε 100% το ρεπορτάζ του naxostimes.gr για την κοινή κάθοδο των δύο παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» και την Πόπη Αλιμπέρτη, ο κ. Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε ότι στη νέα παράταξη θα είναι ο ίδιος επικεφαλής, θα συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μανώλης Πολυκρέτης και θα περιλαμβάνει υποψηφίους και από τις δύο παρατάξεις «Μαζί Αλλάζουμε» και «Αξίζουμε Καλύτερα».

Όπως σημείωσε, το προσεχές διάστημα θα γίνει και η ανακοίνωση ονομάτων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, όπως και το πρόγραμμα της παράταξης.

«Μας έφερε κοντά το γεγονός ότι τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και θεωρήθηκε αναγκαία και από τις δύο πλευρές από όλους μας να πορευτούμε από κοινού στις δημοτικές εκλογές», τόνισε ο κ. Χατζηανδρέου. «Στόχος μας δεν είναι μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές αλλά και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα ώστε να λύσουμε τα δεκάδες προβλήματα του τόπου και των δημοτών» υπογράμμισε.

Επίσης ο κ. Χατζηανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μανώλη Βάβουλα, δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε εκπροσώπους φορέων να συμμετέχουν στην παράταξη του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.158 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*