Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα της Νάξου;

naxos hora 1
admin
23/11/2016 10:15
 
 
 

Οι Ναξιώτες έχουν άποψη για το νησί τους και δεν διστάζουν ευθαρσώς να τη διατυπώσουν! Εξάλλου, οι συνειδητοποιημένοι πολίτες είναι αυτοί που μπορούν να ασκήσουν πίεση για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και να ζητήσουν τη δρομολόγηση λύσεων!
Έτσι, στο μίνι γκάλοπ που έκανε η Μαρία Μάκαρη και παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, στην ερώτηση «Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νάξος;», οι κάτοικοι της Χώρας που απάντησαν, επικεντρώθηκαν κυρίως στην ανομβρία και την έλλειψη νερού, γεγονός που φανερώνει τον προβληματισμό, αλλά και την αγωνία τους για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Επίσης, ανέφεραν τη γενικότερη υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την καθαριότητα, την ακαλαισθησία (κυρίως της παραλίας), το κυκλοφοριακό, την παροχή υπηρεσιών υγείας και το τι μέλλει γενέσθαι με το λιμάνι και το αεροδρόμιο, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν αρνητικά και το ότι δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των τοπικών πολιτικών παραγόντων προκειμένου να προωθήσουν αποτελεσματικά τα θέματα της Νάξου.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*