«Τόνοι» αγάπης και προσφοράς από την ΕΑΣ Νάξου

theofilos eas patata
admin
23/11/2016 10:37
 
 
 

Άποροι πολύτεκνοι από την Ηγουμενίτσα, τη Λάρισα και περιοχές της Αττικής ήταν οι αποδέκτες των σχεδόν 16 τόνων πατάτας που έστειλε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος».

Η ΕΑΣ, για ακόμη μια φορά, προσέφερε 15.800 κιλά εκλεκτής πατάτας, τα οποία παρέλαβαν άμεσα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φιλιατών Ηγουμενίτσας , το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού, το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Άγιος Τερέντιος & Νεονίλη» και το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
Ο «Θεόφιλος» εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ΕΑΣ για τη συνεχή, έμπρακτη στήριξη της, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει επίσης, το πρακτορείο Ερμής Νάξου και στην μεταφορική εταιρία Μπενετάτος. «Με τον κόπο και την αγάπη τους, πολλές άπορες πολύτεκνες οικογένειες βοηθήθηκαν άλλη μια φορά παραλαμβάνοντας τις εκλεκτές πατάτες της Νάξου» ανέφερε ο «Θεόφιλος».

(Visited 33 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*