Απορρίφθηκε το αίτημα αντιπολίτευσης και ανεξαρτήτων για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για τον αγωγό ακαθάρτων στο Αγερσανί

Newsroom
01/08/2023 20:00
 
 
 

 

Δεν έγινε τελικά δεκτό το αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας «Μαζί Αλλάζουμε» του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, «Δύναμη Δημιουργίας» του Βασίλη Βρούτση και των δύο ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Μανώλη Πολυκρέτη και Βούλας Μαργαρίτη για άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διέλευσης αγωγού ακαθάρτων από τον Άγιο Αρσένιο στο πλαίσιο του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου».

Με έγγραφό του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομμάτης αιτιολογεί την απόρριψη του αιτήματος, κάνοντας λόγο για ομόφωνη απόφαση του Σώματος στη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου,

Με έγγραφό του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομμάτης αιτιολογεί την απόρριψη του αιτήματος, κάνοντας λόγο για ομόφωνη απόφαση του Σώματος στη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου, για το θέμα «Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», παράταση που δόθηκε για τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι 30 Οκτωβρίου 2023.

Όπως τονίζει ο κ. Μαυρομμάτης η παραπάνω απόφαση ελήφθη αφότου όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν λάβει γνώση της εισηγητικής έκθεσης που είχε συντάξει η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, όπου αναφερόταν η πορεία και οι εργασίες του συγκεκριμένου έργου. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, οι σύμβουλοι που υπογράφουν την αίτηση, εκτός από τον κ. Κορακίτη και την κα Π. Μαργαρίτη που απουσίαζαν από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, υπερψήφισαν το θέμα.

Αναμένεται, λοιπόν, με ενδιαφέρον η αντίδραση της μειοψηφίας μετά και την απόρριψη του αιτήματος της, καθώς σιγά-σιγά αρχίζει το πολιτικό «θερμόμετρο» έχει αρχίσει να παίρνει την… ανιούσα.

Δείτε εδώ την απάντηση του κ. Μαυρομμάτη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*