Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία Νάξου λόγω αυξημένης κίνησης

λιμάνι Νάξου τουρίστες
Newsroom
04/08/2023 12:53
 
 
 

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Νάξου, λόγω της αυξημένης κίνησης στο κεντρο του νησιου κυρίως κατα τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων. Το Λιμεναρχείο ζητά και τη συνδρομή της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας ώστε κατά τις ώρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα να διοχετεύουν την κίνηση εκτός παραλιακής οδού και να επιτρέπουν τη διέλευση μόνο σε όσους ταξιδεύουν, στα οχήματα τροφοδοσίας, οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας και έκτακτης ανάγκης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του το Λιμεναρχείο αναφέρει:

Δεδομένου ότι διανύουμε μήνα Αύγουστο, κατά τον οποίο αναμένεται αυξημένη επιβατική κίνηση
στο χώρο του λιμένα και αντίστοιχα στην παραλιακή οδό, προκειμένου αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία των χρηστών της παραλιακής οδού, ζητάμε εκ νέου τη συνδρομή σας όπως:

• Α.Τ. Νάξου διαθέσει το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, στέλεχος Υπηρεσίας του στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος του καταστήματος «3Φ», από 10:00 έως 18:00, προκειμένου κατευθύνει τα οχήματα που ταξιδεύουν προς την παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν προς την πλατεία Πρωτοδικείου.

• Δημοτική Αστυνομία Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, διαθέσει το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, στέλεχός της από 10:00 έως 18:00 στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος της Alpha Bank, προκειμένου ανακατευθύνουν οχήματα που ταξιδεύουν προς παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν να μεριμνούν για την αναστροφή τους εάν είναι δυνατόν επί της οδού Παπαβασιλείου ή την έξοδό τους προς το δρόμο του δημοτικού πάρκινγκ του Δημαρχείου.

Προς ενημέρωση σας, το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, θα επιτρέπεται η
διέλευση της παραλιακής οδού, κατόπιν σχετικού ελέγχου, μόνο σε:

• Οχήματα που ταξιδεύουν
• Οχήματα τροφοδοσίας
• Οχήματα έκτακτης ανάγκης
• Οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας

H κίνηση λοιπών οχημάτων που επιθυμούν να προσεγγίσουν το λιμένα ή τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα θα γίνεται μέσω περιφερειακής οδού.

Οι αποδέκτες που αποστέλλεται το παρόν, παρακαλούνται για τη συνεργασία τους, δεδομένου ότι η συμμετοχή τους θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη της ομαλής διακίνησης των σχημάτων.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τις δικές σας ενέργειες.

(Visited 769 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*