Ο Νίκος Αυγερινός από τη Νάξο υποψήφιος με το Γιώργο Χατζημάρκο

Newsroom
09/08/2023 00:42
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του του Νίκου Αυγερινού στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Αυγερινός, Προϊστάμενος στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφέρει στη δική του δήλωση:

«Μετά από δύο επιτυχημένες θητείες του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεωργίου Χατζημάρκου αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα ΝΑΞΟΥ – ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους. Δηλώνω παρών σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση προσφοράς».

Βιογραφικό Νίκου Αυγερινού

Ο Νίκος Αυγερινός είναι δημόσιος υπάλληλος, Προϊστάμενος στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σπούδασε στο Ηράκλειο της Κρήτης στη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας – Φυτική Παραγωγή στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. Είναι επίσης απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ στην Αθήνα.
Η επαγγελματική του διαδρομή ξεκινά το 1985 ως Τεχνολόγος Γεωπονίας στην ΚΥΔΕΠ Νάξου στο τότε Κέντρο Σποροπαραγωγής έως και το 1991. Από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Φιλοτίου Νάξου ως εκπαιδευτικός στην ειδικότητά του. Το 1995 διορίζεται μόνιμος υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- Κέντρο Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Λιπασμάτων του Νομού Κυκλάδων με έδρα τη Νάξο, με σημερινή ονομασία Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων, όπου και εξακολουθεί να υπηρετώ. Από την 01-01-2021 έως και σήμερα είναι Προϊστάμενος στην ανωτέρω Υπηρεσία.
Από το 1986 είμαι παντρεμένος με τη Φιλίππα Γιακουμή, η οποία είναι Δασοπόνος εν ενεργεία στο Δασονομείο Νάξου και έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Σεβαστή, Συμβολαιογράφο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 422 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*