Ανακαλεί την πρόσκληση για επίσκεψη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου ο κ. Κώστας Κλουβάτος

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Newsroom
21/09/2023 01:12
 
 
 

 

Ανακαλεί την πρόσκληση για επίσκεψη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου αύριο Παρασκευή ο προϊστάμενος του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Νάξου, καθώς όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωση «ενημερωθήκαμε για την άμεση δρομολόγηση λύσεων».

Ο κ. Κλουβάτος με ανακοίνωση-καταπέλτη για την κατάσταση που επικρατεί στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καλούσε τους αιρετούς της περιφέρειας και του δήμου καθώς και στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και στους φορείς ώστε να δουν από κοντά τα πολύ σοβαρά κτηριακά προβλήματα της υπηρεσίας που τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται στο δημοτικό σχολείο Εγκαρών. Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η υπηρεσία είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη στο έλεος του ΘΕΟΥ και εξετάζουμε τα παιδιά μέσα σε τριτοκοσμικές συνθήκες».

Ωστόσο με νέα ανακοίνωση ο κ. Κλουβάτος ενημερώνει ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και την άμεση παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς, του Περιφερειακού Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Αιγαίου, κ. Παπαδομαρκάκη πρόκειται άμεσα να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου. Για το λόγο αυτό ανακαλεί την πρόσκληση για επίσκεψη στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Νάξου.

Η νέα ανακοίνωση του κ. Κώστα Κλουβάτου:

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μας με το οποίο δημοσιοποιήσαμε τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου και μετά την ενημέρωση και άμεση παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς του Περιφερειακού Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Αιγαίου, κ. Παπαδομαρκάκη, ανακαλούμε την πρόσκληση για επίσκεψη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου, καθώς ενημερωθήκαμε για την άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κο Παπαδομαρκάκη για την άμεση και καθοριστική παρέμβασή του.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους των ΜΜΕ, οι οποίοι με τη δημοσιοποίηση της επιστολής μας συνέβαλαν δραστικά στη δρομολόγηση λύσεων για τα λειτουργικά προβλήματα της υπηρεσίας μας.

Με εκτίμηση
Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Δρ. Κων/νος Κλουβάτος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.053 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*