Ανοίγουν τα σφαγεία Νάξου εν όψει Χριστουγέννων

sfageia naxou
admin
12/12/2016 22:36
 
 
 

Την απόφαση να ανοίξουν τα σφαγεία της Νάξου (στον Τίμιο Σταυρό) ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή.

Τα σφαγεία θα ανοίξουν για 15 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 30 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες των κρεοπωλών.

Τα σφαγεία θα ανοίξουν με τους προηγούμενους διαχειριστές (τους κρεοπώλες), αφού προς το παρόν δεν έχει προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για τους νέους διαχειριστές που θα προκύψουν. Ο κ. Αργύρης Ανευλαβής που εισηγήθηκε το θέμα, είπε ότι από τη στιγμή που έχει κλείσει ο ΧΑΔΑ δεν υπάρχει λόγος να είναι τα σφαγεία κλειστά.
Ωστόσο το θέμα που τέθηκε είναι σχετικά με την άδεια λειτουργίας τους η οποία όπως σημείωσε ο κ. Λιανός “οι διαδικασίες προχωρούν παράλληλα” και πλέον δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην αδειοδότηση, αφού πλέον ο ΧΑΔΑ αποκαταστάθηκε. 

Σε ότι αφορά τους νέους διαχειριστές σύμφωνα με τον κ. Ανευλαβή, στο διαγωνισμό που θα προκηρυχτεί άμεσα, ο δήμος έχει ήδη δεχτεί πέντε αιτήσεις.  

Να σημειωθεί ότι σχετικά με τη λειτουργία των σφαγείων στους προηγούμενους διαχειριστές έχουν δοθεί αρκετές φορές παρατάσεις με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 

(Visited 155 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*