Απάντηση Χατζηανδρέου στα ερωτήματα των προέδρων Ναξιακών Συλλόγων της Αθήνας

Newsroom
23/09/2023 13:21
 
 
 

 

Στα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις που πρόσφατα δημοσιοποίησαν πρόεδροι Ναξιακών Συλλόγων της Αθήνας (Κορωνιδιατών, Κορωνίδας και Σαγκριωτών), απαντά ο επικεφαλής της παράταξής «Δύναμη Αλλαγής» Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Ο κ. Χατζηανδρέου αφού συγχαίρει του προέδρους για το ενδιαφέρον τους για τα χωριά της Νάξου σημειώνει ότι «ορισμένα από τα προβλήματα που προβάλετε έχουν ονομαστικά ενταχθεί στο πρόγραμμά μας, ενώ άλλα υπάγονται σε γενικές ενότητες που θα συγκεκριμενοποιηθούν σε έργα και δράσεις αν ο ναξιακός λαός μας εμπιστευτεί, όπως πιστεύουμε, τις τύχες του τόπου για την προσεχή αυτοδιοικητική πενταετία».
«Σας θέλω συνεργάτες, συνδιαμορφωτές του μέλλοντος του νησιού και του Δήμου που θέλουμε και σχεδιάζουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής»

Προς τους προέδρους των Συλλόγων Κορωνίδας, Κορώνου και Σαγκρίου

Αγαπητοί κύριοι πρόεδροι,

Διάβασα με προσοχή και ενδιαφέρον τη δημόσια τοποθέτησή σας για καίρια προβλήματα που απασχολούν τα χωριά σας.

Κατ’ αρχάς σας συγχαίρω για την αγάπη και την έγνοια σας για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, για την προσπάθεια που κάνετε να συσπειρώνετε τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα, με επίκεντρο τα προβλήματα των χωριών σας και της Νάξου ευρύτερα, για τον σημαντικό και διαρκή πολιτιστικό ρόλο των Συλλόγων σας, για το γεγονός ότι τιμάτε την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, τη συλλογική δράση, τον δημοκρατικό διάλογο και επιδιώκετε τη συνεργασία με τις τοπικές Αρχές του τόπου μας για το κοινό καλό.

Ορισμένα από τα προβλήματα που προβάλετε έχουν ονομαστικά ενταχθεί στο πρόγραμμά μας, ενώ άλλα υπάγονται σε γενικές ενότητες που θα συγκεκριμενοποιηθούν σε έργα και δράσεις, αν ο ναξιακός λαός μας εμπιστευτεί, όπως πιστεύουμε, τις τύχες του τόπου για την προσεχή αυτοδιοικητική πενταετία.
Εv πάση περιπτώσει, αυτός ο άτυπος δημόσιος διάλογος με τους εν Αθήναις Ναξίους, μέσω των συλλογικών τους εκφράσεων, θέλω να θεσμοθετηθεί, να είναι ειλικρινής, διαρκής και δημιουργικός.

Μέσα από αυτήν τη διάδραση, τη διαβούλευση, θα εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας για τη λύση των προβλημάτων και την αειφόρα ανάπτυξη του τόπου μας, με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του και την ανάσχεση της πληθυσμιακής του συρρίκνωσης. Θα αξιοποιήσουμε το λαμπρό ανθρώπινο δυναμικό των ξενιτεμένων Ναξίων σε πολλά πεδία.

Σας θέλω συνεργάτες, συνδιαμορφωτές του μέλλοντος του νησιού και του Δήμου που θέλουμε και σχεδιάζουμε.

Νάξος, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Με εγκάρδιους πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.286 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*