Ευχαριστήρια επιστολή ΓΕΛ Τραγαίας προς την Sky Express

gel tragaias sky express
admin
15/12/2016 10:22
 
 
 

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς την αεροπορική εταιρεία Sky Express εξέφρασαν ο Σύλλογος Καθηγητών, το 15μελές Συμβούλιο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μεταφοράς των μαθητών του ΓΕΛ Τραγαίας, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί στον Πειραιά λόγω της απεργίας της ΠΝΟ τις προηγούμενες μέρες.
Όπως αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή τους, η πρόθυμη και ταχεία δραστηριοποίηση της εταιρείας «αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για όλους σε αντίστοιχες περιπτώσεις».
Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα μας για τη συνδρομή σας. Συγκεκριμένα, ήταν αρκετό ένα απλό e-mail εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου, για να ενεργήσετε αποτελεσματικά και να ακολουθήσετε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να μεταφέρετε δωρεάν τους «αποκλεισμένους» στον Πειραιά μαθητές μας, μετά την πενθήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.
Συνεπώς αρμόζει σε όλους σας ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» τόσο από τον Σύλλογο Διδασκόντων και το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Σχολείου μας όσο και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόθυμη και ταχεία δραστηριοποίησή σας, η οποία αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για όλους σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*