Γιατί δε συμμετέχει η Νάξος στις Τουριστικές Εκθέσεις; (video)

admin
17/02/2015 00:26
 
 
 

Ένα ερώτημα που ίσως θα ήθελαν αρκετοί δημότες να απαντηθεί από τον αρμόδιο για τον τουρισμό αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό, είναι, γιατί η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες δεν συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στις τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό τη στιγμή που σχεδόν στο σύνολό τους όλα τα τουριστικά νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν σε αυτές είτε αυτόνομα είτε μέσω της Περιφέρειας…

Το σχετικό ερώτημα το έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός στον αντιδήμαρχο τουρισμού κατά τη συζήτηση για τη σύσταση της Τουριστικής Επιτροπής, στο δημοτικό συμβούλιο.

 

"Τα νησιά που πάνε στις τουριστικές εκθέσεις είναι νησιά τα οποία έχουν "πύλες εισόδου", είπε ο κ. Λιανός και συμπλήρωσε: "Πάνε στις εκθέσεις και μαζί μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών, ξενοδόχων, γιατί εκεί κλείνουν συμφωνίες, κάνουν μπίζνες και το κάνουν αυτό γιατί έχουν αεροδρόμια στα οποία προσγειώνονται τσάρτερς. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προσγείωσης τσάρτερ".

 

Επίσης ο κ. Λιανός πρόσθεσε ότι πλέον "ο κόσμος άλλαξε από τη διευρυμένη χρήση του διαδικτύου", όπου η ενημέρωση είναι ταχύτατη και "εδώ επωφελήθηκε η Νάξος".

"Δεν είναι τυχαίο ότι το νησί μας ψηφίστηκε πρώτο στην Ελλάδα δεύτερο στην Ευρώπη και πέμπτο στον κόσμο από τις λίστες του trip advisor. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί ήταν ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που χρησιμοποιούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης". 

 

Δείτε στο video τι άλλο είπε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δημήτρης Λιανός:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*