Πρωτοδικείο Σύρου: Την Τρίτη η κλήρωση για το ποιος …Μιχάλης θα αναλάβει πρώτος καθήκοντα περιφερειακού συμβούλου

Newsroom
05/11/2023 02:32
 
 
 

 

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Σύρου για την κλήρωση και ανακήρυξη των επιτυχόντων που ισοψήφισαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη στις Κυκλάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της προέδρου Πρωτοδικών Σύρου Ασημένιας Παλιαρούτη.

Συνεπώς, την προσεχή Τριτη θα γίνει η κλήρωση και για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου από το ψηφοδέλτιο του Νικηφόρου Παπανικόλα από την ΠΕ Νάξου όπου ισοψήφισαν οι Μιχάλης Καπίρης και Μιχάλης Σέργης.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το naxostimes.gr και αργότερα επιβεβαίωσαν οι κ.κ. Καπίρης και Σέργης, οι δυο τους συμφώνησαν να μοιράσουν τη θητεία τους στο περιφερειακό συμβούλιο ανεξάρτητα από τον ποιον θα δείξει η κλήρωση την Τρίτη. Το μόνο που θα δείξει η κλήρωση σε αυτή την περίπτωση είναι το ποιος από τους δύο θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος για τα επόμενα δυόμισι χρόνια αφού στη συνέχεια θα παραιτηθεί και θα αναλάβει ο επόμενος.

Η παραπάνω συμφωνία ανάμεσα σε δυο νέους ανθρώπους μόνο θετικά σχόλια έχει αποσπάσει από τους πολίτες αλλά και από τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα εποχή για το Νότιο Αιγαίο» Νικηφόρο Παπανικόλα. Τόσο ο κ. Μιχάλης Καπίρης όσο και ο κ. Μιχάλης Σέργης αναμένουν με αγωνία να δουν ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει την πορεία του ως περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου της μείζονος μειοψηφίας, την 1η Ιανουαρίου 2024.

Η απόφαση της Διευθύνουσας το Πρωτοδικείο Σύρου, Προέδρου Πρωτοδικών, Ασημένιας Παλιαρούτη:

Αφού λάβαμε υπόψη:

Την ανάγκη διενέργειας κλήρωσης για τους ισοψηφίσαντες υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών έτους 2023 (περιφερειακών και δημοτικών) και τη δημοσίευση των αντίστοιχων δικαστικών αποφάσεων,

ΟΡΙΖΟΥΜΕ

Ημέρα συνεδρίασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου για την προαναφερόμενη κλήρωση και την ανακήρυξη των επιτυχόντων, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Σύρου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 471 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*