Όλα ήταν τέλεια στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου (φώτος)

pita komiakites 2017 2
admin
15/01/2017 22:45
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία, σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία Κωμιακιτών, φίλων και φορέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017 του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου το Σάββατο.

Η πρώτη εκδήλωση για τη φετινή χρονιά, την οποία παρουσίασε η Αντιπρόεδρος Μαρούσα Βιτζηλαίου, ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα συνοδευόμενα από την τσαμπούνα του Τάσου Βιτζηλαίου και το ντουμπάκι του Κώστα Βιτζηλαίου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μουστάκας καλωσόρισε εκ μέρους του ΔΣ τους παρευρισκομένους και έδωσε ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο. Μίλησε για το έργο που έχει επιτελέσει ο Σύλλογος καθώς και για όσα σχεδιάζει να υλοποιήσει στο προσεχές μέλλον.

pita komiakites 2017 9

Κατόπιν η Γραμματέας του Συλλόγου Κατερίνα Σουσούνη, παρουσίασε τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Κωμιακίτη Ευστάθιου Γ. Χωριανόπουλου (Σταθάκη), με παράλληλη προβολή φωτογραφικού υλικού. Οι κληρονόμοι του Σταθάκη δώρισαν την οικία του για την δημιουργία Μουσείου Ιστορίας και Πολιτισμού στην Κωμιακή.

Η τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στην οικογένειά του από τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Γιάννη Αγγελή.

Στη συνέχεια, ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κορρές ευλόγησε την πίτα η οποία μοιράστηκε από τα μέλη του ΔΣ στους παρευρισκομένους.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με γλέντι και νησιώτικη μουσική από τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί και την Μαρία Σκουλά στο τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες… 

pita komiakites 2017 3

pita komiakites 2017 4

pita komiakites 2017 6

pita komiakites 2017 7

pita komiakites 2017 8

pita komiakites 2017 10

pita komiakites 2017 1

pita komiakites 2017 5

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*