Γιάννης Δημητροκάλλης: «Οι Ναξιώτες είναι δεκτικοί σε κάθε υποκίνηση»

giannis dimitrokalis
admin
16/01/2017 14:44
 
 
 

 

Τελικά, οι ίδιοι οι Ναξιώτες «τορπιλίζουν» τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη το νησί;

Την άποψη αυτή εξέφρασε σήμερα στην εκπομπή “AlibertiNews” του Aegean Voice 107.5 o Γιάννης Δημητροκάλλης, ο οποίος έχει να επιδείξει μια μακρά πολιτική πορεία, μεταξύ άλλων, ως συνεργάτης του Κώστα Μητσοτάκη, ως γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Επικοινωνιών και Μεταφορών, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Νάξου (με τότε δήμαρχο τον κ. Κόκκοτα) και ως πρόεδρος και ιδρυτής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητροκάλλη, η διεκδίκηση τόσο των τοπικών φορέων, όσο και των ίδιων των πολιτών δεν είναι θετική και ενεργητική, με αποτέλεσμα να χάνονται ανεπιστρεπτί μεγάλες ευκαιρίες για να αποκτήσει η Νάξος υποδομές που είναι αναγκαίες και σημαντικές, όπως για παράδειγμα το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Από το στούντιο του Aegean Voice 107.5, ο κ. Δημητροκάλλης έκανε μια ιστορική αναδρομή σε γεγονότα και συναντήσεις σχετικά με τα δύο προαναφερόμενα έργα, όπως τα έζησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ενασχόληση του με την πολιτική δεν είχε σχέση με προσωπικές πολιτικές επιδιώξεις, αλλά βασιζόταν στη διάθεση προσφοράς στον τόπο. Για τον λόγο αυτό και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι, όταν αποσύρθηκε, παρόλο που ήθελε να συνεχίσει να βοηθά, κανείς δεν ζήτησε τη συνδρομή του και δεν αξιοποίησε τις γνώσεις και τις γνωριμίες του.

Τέλος, υποστήριξε ότι «οι Ναξιώτες είναι δεκτικοί σε κάθε υποκίνηση» και προτιμούν «να ζουν στη ζούγκλα με τον Ταρζάν» από το να διαθέτουν υποδομές, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου.

 

(Visited 475 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*