Λαϊκή Συνέλευση Μονής: Επί τάπητος τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα του χωριού – Μεγάλη η συμμετοχή των κατοίκων

Newsroom
26/01/2024 11:31
 
 
 

 

Με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των κατοίκων της Μονής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η Λαϊκή Συνέλευση για την καταγραφή των προβλημάτων του χωριού ενόψει της κατάρτισης του τεχνικού προγράμματος από το τοπικό συμβούλιο.

Τέθηκαν πολύ σημαντικά προβλήματα τα οποία χρονίζουν στο όμορφο χωριό της Νάξου όπως το αποχετευτικό και η ύδρευση, ο χώρος στάθμευσης και η συντήρηση των δρόμων οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ άσχημοι κατάσταση.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την εγκατάλειψη του χωριού, και υπογράμμισαν ότι τα περισσότερα έργα που είχαν ξεκινήσει στο χωριό δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που επιβεβαίωσαν και προηγούμενοι πρόεδροι που βρέθηκαν στη Συνέλευση. Τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός πολιτιστικού κέντρου αλλά και παιδικής χαράς ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κατάργηση του ληξιαρχείου από την Δημοτική Ενότητα Δρυμαλίας κι αποφασίστηκε να γίνει συλλογή υπογραφών για την επανίδρυση.

Στη Λαϊκή Συνέλευση εκτός από τον πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο της Μονής το παρών έδωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Γιάννης Κορρές καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Σήμερα Παρασκευή, θα συνεδριάσει το τοπικό συμβούλιο της Μονής με θέμα ημερήσιας διάταξης τον προγραμματισμό έργων της τοπικής κοινότητας για ένταξη έργων στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων για το 2024.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 485 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*