Γιώργος Μπάκαλος: «Να δούμε τη Νάξο συνολικά και δίκαια»

azalas
admin
19/01/2017 11:02
 
 
 

Επανήλθε στο θέμα του δρόμου Απειράνθου-Μουτσούνας ο πρόεδρος της Κοινότητας Απειράνθου Γιώργος Μπάκαλος, επαναλαμβάνοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη διορθωτικών και βελτιωτικών παρεμβάσεων, ώστε να καταστεί ασφαλής ο συγκεκριμένος οδικός άξονας, αλλά και για να αναδειχθεί – επιτέλους – και η ανατολική πλευρά του νησιού.

Μέσω της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, ο κ. Μπάκαλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να υπερασπίζεται τα δίκαια του τόπου του και να διεκδικεί δυναμικά και αγωνιστικά τα συμφέροντα των συμπολιτών του, που τον ανέδειξαν παμψηφεί στη θέση του προέδρου της ιστορικής αυτής Κοινότητας. «Είναι οι ώρες της ευθύνης και θα πρέπει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του τόπου» ανέφερε ο πρόεδρος της Απειράνθου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανατολική Νάξος παραμένει αναξιοποίητη, παρά τον πολιτιστικό πλούτο και το φυσικό κάλλος που διαθέτει.
Όπως είπε, ο δρόμος Απειράνθου-Μουτσούνας κατασκευάστηκε το 1962, οπότε επικρατούσαν διαφορετικά δεδομένα τα οποία έχουν αλλάξει και πλέον θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι σύγχρονες συνθήκες και οι σημερινές ανάγκες της περιοχής και των κατοίκων της, αλλά και των κατοίκων της Δονούσας και των Κουφονησίων που θα μπορούσαν επίσης να εξυπηρετηθούν από αυτόν.
Σύμφωνα με τον κ. Μπάκαλο, «θα πρέπει να βλέπουμε το νησί συνολικά και δίκαια και με ανοιχτά μυαλά και στρατηγική σκέψη να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα», ενώ επισήμανε ότι «κάποιοι έχουν ευθύνες που δεν αξιοποιήθηκαν κονδύλια περασμένων χρόνων».
Λόγω της συνέχισης των κατολισθήσεων, ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και προειδοποίησε ότι, σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με τους συμπολίτες του. Κατέληξε δε, λέγοντας ότι δεν έχει αντιδικία με κανέναν, αντίθετα θα στηρίξει και θα επαινέσει κάθε προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*