Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Ομίλου «Ο Διόνυσος» – Παραμένει πρόεδρος η Ελένη Ανδριανοπούλου

Newsroom
12/02/2024 00:57
 
 
 

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Ομίλου Νάξου «Ο Διόνυσος» την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Τα καθήκοντα της προέδρου θα συνεχίσει να εκτελεί η Ελένη Ανδριανοπούλου για άλλα δύο έτη. Σε νέες θέσεις καλούνται να εργαστούν οι: Κατερίνα Κατσουρού (αντιπρόεδρος), Χριστίνα Ευθυμιάτου (γραμματέας), Αγγελική Θεοφίλου (ταμίας) και Εύα Μαργαρίτη (αναπληρώτρια γραμματέας). Η Ντόρα Ναυπλιώτου και η Ρένα Κυριαζάνου συμπληρώνουν το καινούργιο σχήμα ως μέλη του νέου ΔΣ.

Το ΔΣ καλεί ενδιαφερόμενους για συνεργασία να καταθέσουν τη διαθεσιμότητά τους και τις ιδέες τους. Ο προγραμματισμός της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει. Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Θεατρικού Όμιλος «Ο Διόνυσος» έγιναν στις 4 Φεβρουαρίου μετά από τακτική Γενική Συνέλευση τον Ιανουάριο.

Εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε και η Ελεγκτική Επιτροπή (Μιχάλης Φραγκίσκος, Γιάννης Φρατζέσκος, Κατερίνα Σιδερή) και η εκπροσώπηση του Ομίλου στην Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Ελένη Ανδριανοπούλου).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 344 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*