Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας για ένα μήνα σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Αγίου Αρσενίου

Έργα Αγερσανί
Newsroom
20/03/2024 10:57
 
 
 

 

Για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφών στη δημοτική οδό του οικισμού Αγίου Αρσενίου, στο πλαίσιο του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού στην έξοδο του οικισμού προς Αγία Άννα (από Μπέλλου μέχρι ελιά Σταμάταρου), για λόγους οδικής ασφάλειας.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει ένα μήνα, έως το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, με σκοπό την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων εργασιών. Η πρόσβαση στο κέντρο του οικισμού θα είναι δυνατή είτε από τον Δρόμο του Δημοτικού Σχολείου είτε από τον δρόμο του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου.

Η ανακοίνωση του δήμου

Προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εκσκαφών επί της δημοτικής οδού στον οικισμό του Αγίου Αρσενίου, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου στην έξοδο του οικισμού του Αγίου Αρσενίου προς Αγία Άννα (από Μπέλου μέχρι ελιά Σταμάταρου) όπως παρουσιάζεται στο συνημμένο απόσπασμα χάρτη, για λόγους Οδικής Ασφάλειας. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει θα διαρκέσει ένα μήνα ήτοι έως το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, για την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων εργασιών.

Η πρόσβαση στο κέντρο του οικισμού δύναται να γίνεται είτε από τον Δρόμο του Δημοτικού Σχολείου είτε από τον δρόμο του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συνδρομή σας, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Απόσπασμα χάρτη της περιοχής παρέμβασης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.337 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*